zondag 30 september 2012

nieuwe uitnodigingen


Ik weet het het is weer even geleden, maar ik heb vorige week en 3 weken terug garage verkoop aan het houden geweest. Best wel gezellig. Omdat ik toch reeds een verzameling kaartjes gemaakt heb en soms niet meer weet waarvoor ik een kaartje moet maken, heb ik toen ook geprobeerd kaartjes te verkopen. Maar ik denk niet dat een garage verkoop de beste plaats is om ze te verkopen of wel is België nog niet klaar voor zelfgemaakte kaartjes. Wel complimentjes gekregen maar de spullen van de garage verkoop waren meeste goedkoper als de 2€ die ik voor de kaartjes vroeg.
Maar ik heb weer een nieuw iets om kaartjes voor te maken, namelijk de verjaardag van mijn jongste zoontje. Degene die me al langer volgen zullen de piraatjes wel herkennen. Maar de kaartjes gaan er weer anders eruit zien daar ben ik zeker van :). Hier boven vind je alvast 2 afdrukjes die ik met Copics ingekleurd ik ga er ook een paar met Distress inkt inkleuren en zal julie het eindresultaat hiervan later nog late zien.
Groetjes,
An


4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende ingekleurde piraatjes voor de uitnodigingen van je zoon An, ik vind ze prachtig. Wat jammer dat het kaartjes verkopen tijdens de garageverkoop niet zo lekker liep, ik zit me hier ook suf te piekeren wat ik toch met al mijn kaarten moet doen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn weer prachtig ingekleurd An.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi An , wat heb je die piraatjes mooi ingekleurd met de Copics !! Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi ingekleurd! En ja inderdaad je verkoopt ze hier niet zo gemakkelijk. Ik vroeg me vroeger ook altijd af wat ik met die stapel kaartjes moest doen, maar eenmaal je een paar vaste klanten hebt, vliegen ze de deur uit en val je zelf zonder een kaartje :) Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...