dinsdag 30 december 2014

Kleurenkaartteam twaalfde schakel: limegroen en fuchsia

Vandaag ga je veel kaarten met dezelfde felle kleuren zien, dit is omdat het de laatste woensdag van de maand is en de kleurenkaartteam hun kaartjes laat zien, http://martinaskaartjes.blogspot.be,
Maak zeker een toertje en zie de mooie creaties. Het was weer een leuke uitdaging met niet alledaagse kleuren, maar ik ben tevreden van het resultaat.
Groetjes,
An

zondag 28 december 2014

Time to fly

Nog eens een jongenskaart, en wat vond ik het leuk om met dit papier te werken, hierdoor moest ik met niet de standaard kleuren inkleure om tot een mooi resultaat te komen.
Groetjes,
An

Laatste kerstkaartje

Vandaag post ik mijn laatste eindejaarskaartje, ik blijf het moeilijk vinden om zonder een figuurtje een kaartje te maken. Ik wou eerst een sober kaartje te maken maar vond het resultaat niet goed dus ben ik er dingen beginnen op plakken, uiteindelijk heb ik dan toch nog designpapier gebruikt.
Groetjes,
An

maandag 15 december 2014

Kerstkaartje #13

Blauw is toch een leuke kaart om te gebruiken voor een kerstkaartje, hierdoor lijk je de kou van het kaartje te voelen. Met behulp van het designpapier lijkt het of ik lint gebruikt heb.
De kerstbomen en sneeuwsterren zijn decoratie confetti voor op de tafel, maar ik vond ze zo leuk om op een kaartje te gebruiken dat ik ze niet kon laten liggen in de Winkel
Groetjes,
An

zondag 14 december 2014

Kerstmarkt #12

Deze keer een kaartje in traditionele kerst kleuren, de beertjes blijven leuk om in te kleuren.
Ornamenten uit design papier geknipt en wat lint gebruikt. Je hebt niet veel nodig om een leuk kaartje te maken.
Groetjes
An

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...