donderdag 21 juli 2011

Getting Cute

Met dit kaartje wil ik meedoen bij de chalanges van paper take weekly De opdracht was 'Cute'.
Ik vind de het stempel afdrukje geweldig schattig en heb gebruik gemaakt van Design papier van Bo Bunny, met roze als hoofdkleur, Roos is toch wel een van deschattigste kleuren.

Groetjes,
An

dinsdag 19 juli 2011

Challenge # 99

Deze kaart is gemaakt naar de schets bij dutch cardlovers. Ik heb er een kerstkaartje van gemaakt, het stempelafdrukje is van een Pergamano stempel. Designpapier is van de kerstreeks van Bo Bunny van vorig jaar.
Randen van het papier zijn afgerond met een pons van EK.

Groetjes,
An

maandag 18 juli 2011

CLP-38 - Sponsored by The Beary Scrap

Met dit kaartje wil ik meedoen bij de chalange van CLP challenge, voor deze chalange moest er een scetch gevolgd worden.
Stempel adfrukje is van de laatste reeks van Magnolia dat ik heb ingekleurd met copics.
Design papier is van Magnolia en van CDWV.
Groetjes,
An

zondag 17 juli 2011

17th July #27 Christmas Decoration In July

 Deze kerstbal is gemaakt voor de chalange by Totaly Tilda,de opdracht is maak een kerstdecoratie en het mag geen kaartje zijn. 
Deze bol is gelijkaardig als deze ik voor mijn paasbol gemaakt had wel heb ik andere kleuren gebruikt. De cirkel is uitgestanst met een stans van Nellie Snellen. En de randen heb ik met distress inkt behandeld.



  

Aan de achterkant heb ik een kerstroos gehangen die ik met glitterlijm behandeld heb.
Design papier is van The Girls Paperie.
 Groetjes,
An

zaterdag 16 juli 2011

Baby kaartje

Er is nieuw babietje in de familie, dus ben ik aan de slag gegaan om een babykaartje te maken. Het is een jongetje dat maakt het al een beetje moeilijker, maar daar zijn knoopjes goed voor.
Verder heb ik drie soorten scrap papier gebruikt, Maja Papier, Eline's huis papier van mariane design, Eline's papers baby boys; ls je goed kijkt zie je de tekst van slaap kindje slaap.
Groetjes,
An

woensdag 13 juli 2011

BIRTHDAY CARD


Vandaag nog een vlinder kaart, nu is het een verjaardagskaart voor een meisje, ik heb het designpapier Eline's huis gebruikt, dit papier is zo leuk dat ik het niet helemaal wou bedekken met versieringen dus heb ik 2 vlinders uit het papier uitgknipt met glitterlijm behandeld en deze op het kaartje bevestigd, wat een leuk resultaat geeft. Met dit kaartje wil ik meedoen bij de changel bij Simply Magnolia waar de opdracht een verjaardagskaartje.
Groetjes,
An



dinsdag 12 juli 2011

Dutch Magnolia Lovers #11

Vandaag wil ik meedoen aan de chalange bij Dutch Magnolia Lovers, de chalange is om een jongenskaart te maken met een Edwin stempel, groen designpapier te gebruiken en kraft papier.
Kraft papier ben ik toch even gaan opzoeken wat dit juist is "Een erg sterke papiersoort, gewoonlijk lichtbruin van kleur, dat oorspronkelijk van touw werd gemaakt" nu had ik wel geluk dat ik nog een rol kaftpapier had liggen dat aan deze omschrijving voldeed.  Verder heb designpaier van Art Talent gebruikt en gewone groene cardstock waar ik de randen van destrest heb versiering heb ik sober gehouden door enkele vlinders uit te ponsen en knoopjes.
Groetjes,
An

zondag 3 juli 2011

Challenge #26 "Distressing"

Vandaag nog een kerstkaartje gemaakt, deze keer voor de chalange bij Totally Tilda. De opdracht is distress. Ik heb heb ik zowel met inkt als met een distress tooltje gedaan, zelf gecombineerd.
Papier dat ik gebruikte is van Bo Bunny.
Groetjes,
An

zaterdag 2 juli 2011

Meisjeskaart

Vandaag heb ik een meisjeskaart gemaakt, deze kaart is een combinatie van 2 chalanges. De kleuren die ik gebuik komen van de opdracht bij Girls cards world, groen - wit - roze. Voor de schets heb ik deze van de chalange bij Paper take weekly gekozen.
Design papier is zowel van Magnolia als van Mariane design.
Bloemetjes zijn gemaakt met een EK pons en bewerkt met destres ink. De swirl is van Marianne Design.
Groetjes,
An

vrijdag 1 juli 2011

Eerste kerstkaart

Vandaag heb ik mijn eerste kerstkaartje van het jaar gemaakt. Het afdrukje is een kerstman van Magnolia. Papier dat ik gebruikt heb is van The Girl's paperie dat ik gekocht heb bij Scrap and More. Dit is ook 1 van de voorwaarden om bij de chalange bij Scrap and More. 1 van de gebruikte dingen moet te verkrijgen zijn in hun shop. En de opdracht was Kerstkaart/creatie.
Bloem is van Prima Marketing deze heb ik bewerkt met glitterglue.
Groetjes,
An
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...